Home » Igre » EA razmatra Dead Space 2 i 3 Remake: Šta obožavatelji misle?

EA razmatra Dead Space 2 i 3 Remake: Šta obožavatelji misle?

Credits:EA

EA-ov Dead Space Remake je dobio mnogo pozitivnih povratnih informacija od svoje lansiranja, a sada kompanija razmatra mogućnost remake-a Dead Space 2 i Dead Space 3 igara. Kako je izvijestio Eurogamer, EA je kontaktirao određene obožavatelje kako bi ispitali njihov interes za mogući remake dvije igre.

Dillon Rogers, razvojni programer u Gloomwood-u, podijelio je anketu na Twitteru. Anketa pita obožavatelje koliko su zainteresirani za remake Dead Space 2 ili Dead Space 3 igara, s odgovorima koji se kreću od “uopće nisam zainteresiran” do “izuzetno sam zainteresiran”. Iako nije iznenađujuće da EA razmatra ove remake-e, i dalje je uzbudljivo vidjeti da aktivno traže mišljenja obožavatelja.

Tweet je stigao do ResetERA, gdje su se obožavatelji počeli dijeliti svoja mišljenja o mogućnosti remake-a. Iako su mnogi uzbuđeni zbog ideje o Dead Space 2 remake-u, postoji neka oklijevanja oko Dead Space 3.

Neki obožavatelji smatraju da bi Dead Space 3 remake zahtijevao značajne promjene, posebno uklanjanje neke mehanike igranja i preoblikovati priče. Također postoji zabrinutost oko kooperativnog načina igre, koji mnogi obožavatelji smatraju da odvlači pažnju ja jednom nivou. Međutim, drugi smatraju da bi potpuni remake Dead Space 3 igre izrodio još jednu izvrsnu igru ako bi se dobro obavio.

Bez obzira na mišljenja obožavatelja, može proći neko vrijeme prije nego što vidimo bilo kakve remake-e drugih igara Dead Space serije. Razvojni tim iza Dead Space Remake-a, EA Motive, nedavno je objavio da rade na Iron Man igri, koja će vjerojatno potrošiti značajnu količinu njihovih resursa i vremena.

S obzirom na uspjeh remake-a, nije iznenađenje da EA razmatra remake-ove drugih igara u seriji. Hoće li se ovi remake-i ostvariti, ostaje za vidjeti, ali za sada, obožavatelji serije mogu uživati u novom i poboljšanom Dead Space Remake-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice