Home » Igre » Dark Horse Comics donosi Skull and Bones spinoff, Savage Storm

Dark Horse Comics donosi Skull and Bones spinoff, Savage Storm

Credits:Dark Horse Comics

Ubisoftova Skull and Bones možda je još jednom odgođena, ali to ne znači da obožavatelji teme pirata ne mogu dobiti svoju dozu uzbuđenja na visokim morima. Dark Horse Comics donosi novi spinoff pod nazivom Skull and Bones: Savage Storm, koji prati priču o oluji koja prisiljava grabežljivce i plijen da se zajedno bore za preživljavanje na tajanstvenom otoku u Indijskom oceanu.

Savage Storm je napisao John Jackson Miller i James Mishler, uz umjetnost Christiana Rosada, boje Roshana Kurichiyanila i naslovnu sliku Piusa Baka. Dark Horse Comics je objavio službeni opis za prvo izdanje:

“Trgovački brod na otvorenom moru opsjeda opaka posada pirata, ali borbu prekida razorni tajfun. Kada se oluja sruši, ona ostavlja grabežljivca i plijen nasukane na ostrvu negdje u Indijskom okeanu. Otkrijte misterije i opasnosti koje će ih sve čekati. Oštra priča smještena u nemilosrdni svijet Ubisoftove nadolazeće piratske igre.”

Ovo izdanje pruža fanovima jedinstvenu priliku da se u potpunosti urone u svijet Skull and Bones prije nego što video igra bude konačno objavljena. Iako se datum izlaska igre još uvijek čeka, Savage Storm predstavlja vrlo dobru alternativu za one koji žele iskusiti žestoke bitke na moru, a ne žele čekati.

Savage Storm je definitivno vrijedno čitanja za sve obožavatelje teme pirata i igre Skull and Bones. Dark Horse Comics donosi svježu perspektivu i novu avanturu koja će vas odvesti na visoko more. Ako ste spremni za epsku borbu protiv pirata i prirodnih katastrofa, ovo izdanje je sigurno vrijedno čitanja.A do tada čekamo da vidimo kako će se zaokružiti priča na PC-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice