Home » Igre » The House of Da Vinci 3 – Razotkrijte tajne renesansne Italije

The House of Da Vinci 3 – Razotkrijte tajne renesansne Italije

Credit:Blue Brain

The House of Da Vinci 3 je 3D zagonetka o okolišu koja vas vidi kako manipulirate mašinama i rješavate mozgalice u renesansnoj Italiji.

I to ne bilo kakva stara renesansna Italija. Kao što ime sugerira, družit ćete se sa samim Leonardom. To znači da ćete naići na desetine nevjerovatno razrađenih izuma, živopisnih likova i genijalnih izuma.

Postoji čak i vremenska mašina.

Kuća Da Vinci 3 postavlja vas u ulogu Giacoma, Leonardovog napaćenog šegrta. Počinje tamo gdje je prethodna igra stala, a Đakoma je napadnut od strane hulja. To je dramatičan početak avanture koja je prepuna dramatičnih situacija – ako dogurate tako daleko.

Na putu do kraja tražit ćete Leonarda, ispreplesti svoj put s tajnovitim Ordo Lustitialisom, pa čak i skakati naprijed-nazad u vremenu. House of Da Vinci 3 je zeznuta zagonetka, ali dolazi sa velikodušnim i dobro procijenjenim sistemom nagoveštaja koji vam daje poticaj u pravom smjeru kad god vam zatreba.

Što se tiče igre, The House of Da Vinci 3 ima mnogo zajedničkog sa The Room, Fireproof-ovom visoko hvaljenom serijom puzzle igara. Mnogo je ambicioznije, međutim, uzimanje osnovnog 3D zagonetnog predloška i dodavanje dramatične priče, zajedno s nekoliko izdašnih izljeva srednjovijekovne akcije.

Kao i ostale igre u seriji, The House of Da Vinci 3 je prošla kroz oluju komentara među igračima, pokupivši impresivnih 4,8 prosječnih korisničkih ocjena na App Store-u. Dakle, ako ste Android igrač, sada možete da vidite oko čega se radi. Sada možete preuzeti House of Da Vinci 3 na iOS i Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice