Home » Igre » Redfall – novi co-op FPS od Arkane Austina

Redfall – novi co-op FPS od Arkane Austina

Redfall Redfall je open-world, co-op FPS igra iz Arkane Austina, nagrađivanog tima iza igara Prey i Dishonored. Nastavljajući Arkane-ovu tradiciju pažljivo izrađenih svjetova i imerzivnih simulacija, igra donosi studiov potpisni gameplay u ovaj story-driven akcijski shooter.

Otok grada je pod opsadom jer su legije vampira blokirali sunce i izolirali građane od vanjskog svijeta. Istražite otvoreni svijet i uronite u duboku priču kampanje dok razotkrivate misterij iza pojave vampira. Udružite se s nekoliko preživjelih protiv stvorenja koja prijete da isisaju grad.

Ostati sam ili se udružiti

igra besprijekorno spaja mogućnosti single i multiplayer opcija, omogućavajući igraču da se sam upusti u tamu ili se udruži s do četiri igrača za co-op. Članovi tima mogu isprobati različite heroje i kombinirati svoje snage kako bi pronašli kreativna rješenja za vampirsku apokalipsu.

Skupljat ćete arsenal specijaliziranih oružja i prilagođavati svog lika jedinstvenim nadogradnjama i sposobnostima koje odgovaraju vašem stilu igre za vatreno oružje, stealth borbu i sve što je između.

Neobični heroji protiv noći

Stvoreni znanstvenim eksperimentima koji su pošli po zlu i darovani psihicnim sposobnostima, vampiri Redfalla izazvat će vas i vaš tim da budete kreativni. Možete birati između tima raznolikih heroja – svaki sa svojim specifičnim karakterističnim sposobnostima – kako bi savladali vampirsku legiju i njihove legije manijakalnih sljedbenika.

DEVINDER CROUSLEY: Kriptozoolog i ambiciozni izumitelj. Naoružan vlastitim izumima, kreće u misiju dokazivanja sebe.

LAYLA ELLISON: Studentica biomedicinskog inženjeringa koja je radila staž na istraživačkom objektu, gdje se nešto jako loše dogodilo, ostavljajući je s intenzivnim telekinetičkim sposobnostima.

REMI DE LA ROSA: Genijalni borbeni inženjer koji je cijeli život proveo na prvoj liniji. Uz pomoć svog robotskog druga Bribóna, odlučna je pomoći u spašavanju preživjelih Redfalla.

JACOB BOYER: Bivši vojni snajperist koji je postao privatni izvođač radova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice