Home » Igre » Procurio rani trejler za Doom 4 iz 2012. godine

Procurio rani trejler za Doom 4 iz 2012. godine

Nedavno je procurio novi trejler za Doom 4 iz 2012. godine, prikazujući nekoliko scena izgrađenih u igri, uključujući demone i zastrašujuću atmosferu.

Prema izvoru koji dijeli snimke, to je rani trejler koji je navodno prikazan interno tokom božićne prezentacije id Softvera 2012. Iako vidimo vrlo malo scena s protagonistom, dizajn neprijatelja se čini prilično drugačiji u usporedbi s nedavnim Doom naslovima. U jednoj sceni vidimo paukolikog demona koji se penje po stropu, vrlo slično Lickeru iz serije Resident Evil.

Id Software je započeo razvoj Doom 4 2007. godine. Igra je izvorno najavljena 2008. godine, ali je zapala u razvojne probleme jer novi pristup u Doom 4 nije bio točno onaj smjer na kojem je serija izgrađena. Igra je trebala slijediti invaziju demona na zemlju u realističnijem okruženju.

Iako su od otkazivanja Doom 4 objavljene još dvije Doom igre, projekt i dalje ostaje zanimljiva tema za fanove Doom-a i gaming zajednicu u cjelini. Iako se njegova premisa navodno razlikuje od Doom-ovih izvornih korijena, developer bi ga potencijalno mogao pretvoriti u spin-off za franšizu.

Trenutni planovi id Software-a za budući razvoj igara su nepoznati. Studio je radio tiho od objavljivanja Doom Eternal i njegovih post-launch ekspanzija. Najnovije vijesti iz tvrtke su kada je prošle godine isporučila punu verziju Quake Champions.

Prema izvoru koji dijeli snimke, to je rani trejler koji je navodno prikazan interno tokom božićne prezentacije id Softvera 2012. Iako vidimo vrlo malo scena sa protagonist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice