Home » Igre » Pogledajte novu anime adaptaciju igre Resident Evil 4 od Capcoma

Pogledajte novu anime adaptaciju igre Resident Evil 4 od Capcoma

Remake Resident Evil 4 ima ludu, ali potpuno ljupku anime adaptaciju od Capcoma.

Prva epizoda Capcomovog nevjerovatno kreativnog marketinškog pristupa za rimejk Resident Evil 4 može se vidjeti odmah ispod, prikazuje dopadljivog Leona S. Kennedyja kako luta gradom smrtonosnih, ali neosporno zgodnih seljana, prije nego što dobije sjekiru u glavu i umire bez po” riječi.

https://youtu.be/IV1gLvKKWyk

“Pitam se gdje je Ashley”, pita se Leon naglas prije nego što priđe jednom seljaninu i vrlo ljubazno upita gdje je mlada žena. Leonovo razmišljanje se prekida kada njegova tri pitanja seljanima izazivaju samo krvavi bijes s njihove strane. Jadni dečko, jednostavno ne može da se odmori.

Ovo je samo prva epizoda fantastične nove animacije, a u narednim danima ćemo imati još epizoda ove preslatke serije. Capcom je danas najavio drugu epizodu, koja se fokusira na to da Leon po prvi put upoznaje Ashley Graham, uz debitantsku epizodu.

Remake Resident Evil 4 izlazi ovog petka, 24. marta za PC, PS5, PS4 i Xbox Series X/S. Anime Ashley izgleda mnogo bolje od svoje čudne “specijalne” odjeće u rimejku Resident Evil 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice