Home » Igre » Sve što trebate znati o Star Wars Jedi: Survivor

Sve što trebate znati o Star Wars Jedi: Survivor

Credits:Featured Image Credit:EAr

Star Wars Jedi: Fallen Order je među najhvaljenijim igrama smještenim u dalekoj, dalekoj galaksiji. Igrači su pratili Cala Kestisa, kojeg glumi Cameron Monaghan, na njegovom putovanju da pokrene Jedi red nakon što je car Palpatine slavno naredio da ih sve pokolju. Njegovo putovanje samootkrića bilo je jedno s kojim su se mnogi gejmeri mogli povezati i uzbuđeni su što će nastaviti u nastavku Star Wars Jedi: Survivor.

Programeri u EA, Respawn i Lucasfilm Games samo su dali fanovima da probaju ono što im je Survivor spremio sa dva trejlera, ali obećavaju epsku novu priču o Ratovima zvijezda. Mračni, misteriozni i prijeteći tonovi bili su ono što se režiser Stig Asmussen nadao prenijeti, nagovještavajući nastavak Fallen Ordera. Evo svega što znamo o Star Wars Jedi: Survivor.

Igrači koji žele da igraju nadolazeću video igru ​​”Star Wars Jedi: Survivor” sljedećeg mjeseca morat će pričekati još malo, jer je razvojni tim nedavno podijelio vijest da će igra biti odgođen i ponudio novi datum izlaska u aprilu 28, 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice