Home » Serije/filmovi » Netflix najavljuje animiranu seriju “Stranger Things”

Netflix najavljuje animiranu seriju “Stranger Things”

Univerzum Stranger Things dobiva novu ekstenziju. Netflix je najavio novu animiranu seriju smještenu u svijetu Duffer Brothersa.

Streaming platforma je podijelila vrlo malo informacija o nadolazećoj animiranoj seriji, osim da se razvija u Flying Bark Productions s izvršnim producentom Ericom Roblesom. Matt Duffer i Ross Duffer bit će izvršni producenti kroz Upside Down Pictures, s doprinosima Shawna Levyja i Dana Cohena kroz 21 Laps. Duffer Brothers su uz objavu podijelili izjavu u kojoj kažu da je animirana serija omaž subotnjim jutarnjim crtanim filmovima.

“Uvijek smo sanjali o animiranoj verziji Stranger Things u stilu subotnjih jutarnjih crtanih filmova koje smo obožavali dok smo odrastali, a vidjeti kako se ovaj san ostvaruje bilo je apsolutno uzbudljivo”, navodi se u izjavi. “Ne možemo biti više oduševljeni onime što je Eric Robles i njegov tim smislili – scenariji i umjetnički rad su nevjerojatni i jedva čekamo podijeliti više s vama! Pustolovina se nastavlja … ”

Serija Stranger Things završava sa sezonom 5, koja će biti tematski “krunski” dio svega što je došlo prije. Već znamo da se premijera posljednje sezone naziva “Poglavlje jedan: Gmižući kret”. Osim toga, Duffer Brothers su otkrili da će sezona 5 biti kraća od sezone 4 i da bi mogla imati “kraj poput Povratka Kralja”.

Glavna serija uskoro se završava, ali ima još puno Stranger Thingsa u pripremi. Osim najave animirane serije, Duffer Brothers su otkrili da žele dati drugom kreatoru spinoff Stranger Thingsa. Također, Stranger Things dobiva pozorišnu predstavu u Londonu kasnije ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice