Home » Igre » Pogledajte šta novo donosi Sezona 3 igre Call of Duty

Pogledajte šta novo donosi Sezona 3 igre Call of Duty

Sezona 3 igre Call of Duty: Warzone 2 stiže 12. aprila.

Nova objava bloga iz Activisiona detaljno opisuje neke od velikih promjena koje igrači mogu očekivati, uključujući pakete perkova koje se mogu pokupiti, snajper sa jednim hicem i povratak Plunder moda.

Jedna od najuzbudljivijih promjena za igrače će biti poboljšanje snajpera koje je potvrđeno za Sezonu 3. Snajperi su bili malo slabiji u Warzone 2, ali blog potvrđuje povratak snajpera sa jednim hicem. Izdavač navodi da će ovi snajperi jednim hicem ubiti samo pod “određenim uslovima priloga i platforme”, a nije spomenuto da li će se promjena oružja dogoditi pri lansiranju Sezone 3 ili u sredini sezone.

Plunder mod iz Warzone 1 konačno stiže u Sezonu 3. Plunder je mod s ponovnim rođenjem u kojem tim sa najviše novca pobjeđuje, ali su potvrđene neke promjene za verziju moda u Warzone 2. Vraća se događaj Blood Money, ali igrači mogu očekivati i nekoliko novih javnih događaja.

Prema blogu, moguće je da se tokom meča dogodi šest različitih javnih događaja:

Blood Money: Double Cash se zarađuje za eliminaciju i pljačkanje operatora tokom događaja

Blood Money Cannon Fodder: [[CENZURISANO]]

Heat: Blacksites i Strongholds isplaćuju pet puta veću nagradu od uobičajene

Contractor: [[CENZURISANO]]

Money Siphon: Bankomati širom mape ispuštaju beskrajnu zalihu novca

Choke Hold: [[CENZURISANO]]

Kako je detaljno opisano u blogu, Buy Stationi će sadržavati neke nove predmete koji su jedinstveni za Plunder mod:

Credit Card: Uštedite više s službenom Quickscope karticom Banke Adal, sada uz 10% povrata novca na sve kupovine! Nije potrebna aplikacija ili ocjena kreditne sposobnosti, samo mala početna naknada u gotovini.

Life Insurance: Ostavite naslijeđe … sve dok se ne ponovo rodi. Sačuvajte 50% novca u rukama nakon eliminacije tako što ćete uzeti polisu osiguranja za malu naknadu u gotovini.

Angel Investor: Za malu količinu gotovine možete kupiti tajni ugovor s povećanim množiteljima isplate za bilo koju zadaću koju postavi, uz besplatni UAV.

Pored toga, Plunder mode će na lansiranju ponuditi devet jedinstvenih nagrada za završavanje izazova. Ove nagrade uključuju kozmetičke predmete poput kamuflaže vozila, pozivnih kartica i još mnogo toga.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice