Home » Igre » SpaceKraft – Simulacija svemirskog broda

SpaceKraft – Simulacija svemirskog broda

SpaceKraft je simulacija svemirskog broda zasnovana na fizici u kojoj izrađujete elemente i istražujete otvoreni svijet.

Priključna ruka i uže za dizalicu Svemirski
brod ima priključnu ruku za precizno držanje i pomicanje objekata i uže za dizalicu pozadi za podizanje objekata s površina planeta.

 

Kristali i nadogradnje
Možete prikupiti kristalnu energiju da biste napunili gorivo, popravili ili nadogradili svoj svemirski brod. Dodatno sagorevanje, oklop, dodatni rezervoar za gorivo, ojačana šasija i još mnogo toga…

 

Pokreni generatori
Osim toga, kristali se mogu koristiti za napajanje generatora koji aktiviraju različite mašine ili stanice, što može biti od pomoći u situacijama kao što je teleportovanje na drugu planetu ili slanje hitne pomoći signal za pomoć.

 

Planete
Dok istražujete nove planete, možete otkriti više resursa za prikupljanje. Izradite dodatne elemente za popravku objekata. Svaka planeta ima svoje jedinstvene karakteristike.

 

Priča
Tom, naš junak, nalazi se otetog u nepoznati univerzum gdje mora navigirati kroz čudan novi svijet, otkriti tajne svoje otmice i na kraju pronaći put do kuće na planetu Zemlju.

Izvor:Steam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice