Home » Igre » Poskupljenje PlayStation igara na Steamu

Poskupljenje PlayStation igara na Steamu

Poskupljenje PlayStation igara na Steamu – pogledajte koje su igre pogođene

Naš hobi postaje sve skuplji. Ovo nije novo otkriće, već je evidentno već duže vrijeme. Nova poskupljenja se sada pojavljuju na Steamu – ovog puta su pogođene igre Sony PlayStation proizvođača. Dok smo mi u ovoj zemlji još pošteđeni, druge zemlje ne prolaze tako olako.

U ovim zemljama postaje sve skuplje

Ako bolje pogledate SteamDB, vidjet ćete da su cijene u Kini, Južnoj Koreji i Sonyjevoj matičnoj zemlji Japanu porasle. Ali neke zemlje na Zapadu su također pogođene: u Kanadi, na primjer, Marvelov Spider-Man više ne košta 70 dolara, već sada 80 dolara.

Porast u Argentini je posebno snažan: cijena za God of War se više nego udvostručila , sa prvobitnih 4199 pezosa na 8499 pezosa. Ali stvari postaju sve skuplje iu drugim južnoameričkim zemljama kao što su Kolumbija i Čile.

Poskupljenja variraju od naslova do naslova. U Japanu se, na primjer, može vidjeti povećanje od 29 do 32,5 posto.

Koje igre su pogođene?

Mnogi originalni PlayStation ekskluzivni naslovi pokazuju povećanje cijena. Uključeni su Returnal, Horizon: Zero Dawn, God of War, Marvel’s Spider-Man, Sackboy: A Big Adventure, Days Gone i Uncharted Legacy Collection.

Nedavno objavljeni i još uvijek prepun grešaka The Last of Us Part 1 nije pod utjecajem razvoja. Nije se promijenila ni cijena Detroit: Become Human.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice