Home » Igre » Pucačina “Unrecord” koristi ultra-realistične prikaze

Pucačina “Unrecord” koristi ultra-realistične prikaze

fotografija:Steam

Nova taktička pucačina “Unrecord” koristi ultra-realistične prikaze

Igrači širom svijeta su uzbuđeni zbog najave nove taktičke pucačine pod nazivom “Unrecord” koja je nedavno dobila svoju stranicu na popularnoj platformi Steam. Igra koristi najnoviju verziju Unreal Engine 5, što joj daje izvanredan vizualni izgled i ultrarealistične animacije.

Jedan od trikova koji su korišteni kako bi igra izgledala što realističnije je kamera na tijelu koja se trese na svaki pokret. Ovo daje osjećaj da igrač stvarno nosi policijsku opremu, što doprinosi osjećaju autentičnosti igre.

Iako je najava igre naišla na pozitivne reakcije igrača, neki se pitaju jesu li ovi ultra-realistični prikazi u igrama korisni ili opasni. Ista kamera koja se koristi u igri također se koristi u stvarnom životu od strane američkih policajaca, a ponekad je bila predmet kontroverzi.

“Unrecord” će igračima omogućiti preuzimanje uloge policajca i istraživanje raznih mjesta. Gameplay se proširio društvenim mrežama, a mnogi su se pitali je li situacija u igri ili u stvarnosti. Takva je razina autentičnosti koju ova igra nudi.

Iako će mnogi igrači sigurno uživati u ovom iskustvu, neki se pitaju koliko daleko treba ići u stvaranju ultra-realističnih prikaza u igrama. Bez obzira na to, “Unrecord” se priprema za izlazak na tržište i mnogi igrači nestrpljivo čekaju da isprobaju ovu novu taktičku pucačinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice