Home » Igre » Tchia – Akcijsko avanturistička igra s preko milion igrača

Tchia – Akcijsko avanturistička igra s preko milion igrača

fotografija:.epicgames

Tchia – Nova akcijsko avanturistička igra

Nedavno je na tržište stigla nova akcijsko avanturistička igra pod nazivom Tchia. Studio Awaceb je potvrdio da ju je do sada zaigralo preko milijun igrača. Igra je dostupna na platformama PC, PlayStation 4 i PlayStation 5, a svi pretplatnici PlayStation Plus Extra i Premium mogli su je zaigrati besplatno od prvog dana.

U igri Tchia igrač ima zadatak istražiti tropski arhipelag u potrazi za svojim ocem. Ono što igru čini posebnom jeste činjenica da igrač ima posebnu moć kojom može preuzeti kontrolu životinja i neživih predmeta.

Recenzenti su uglavnom dali pozitivne ocjene ovoj igri, posebno zbog dirljive priče i zabavnih zagonetki. PC verzija igre je trenutno dostupna samo na Epic Games Storeu, dok datum lansiranja na Steamu još nije poznat.

U ovoj igri igrač ima priliku doživjeti nezaboravno iskustvo istraživanja tropskog arhipelaga, susretanja sa divljim životinjama i upravljanje predmetima. S obzirom na pozitivne recenzije, Tchia bi mogla postati jedna od najpopularnijih igara na tržištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice