Home » Igre » Age of Wonders 4 nprodaje se kao vruće kifle

Age of Wonders 4 nprodaje se kao vruće kifle

Age of Wonders 4 je najbrže prodavana igra u serijalu

Magična igra Age of Wonders 4 postala je najbrže prodavana igra u serijalu, prema tvrdnjama razvojnog tima Triumph Studios.

Objava je stigla preko Twitter naloga Age of Wonders 4, u kojoj su navedeni impresivni statistički podaci. U manje od sedmice, Age of Wonders 4 je prodao nevjerojatnih 250.000 kopija. Igra je na Steamu doživjela vršni broj istovremenih igrača od 42.826. To je puno igrača koji osvajaju čarobne svjetove.

Da bismo postavili ove brojke u povijesni kontekst, trebalo je gotovo dvije godine da se proda pola milijuna primjeraka Age of Wonders 3, što je prema riječima Game direktora Lenarta Sasa u martu 2016. ostvaren “tiho”. Kada je Age of Wonders 3 dostigao ovaj cilj, Sas se šalio: “Izgleda da ćemo morati otkazati planove za sljedeću igru, koja će biti besplatna casual igra.”

Šala ili ne, čini se da je to bio pravi potez. Igra trenutno ima “Vrlo pozitivnu” ocjenu na Steamu sa preko 4.000 recenzija. U svojoj recenziji, kritičari su oduševljeni Age of Wonders 4, ističući da “uklanja želju za eksperimentiranjem kao malo koje druge strategijske igre” i da svaka igra pruža “vreću punu anegdota”. Posebno je pohvalio sustav istraživanja zasnovan na čarolijama.

Triumph Studios je zaključio svoju objavu zahvaljujući svim igračima koji su doprinijeli uspjehu igre. “Nismo to mogli postići bez vas!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice