Home » Igre » Super Mario Bros. Wonder – Proslava 40 godina s klasičnim 2D igranjem i modernim šarmom

Super Mario Bros. Wonder – Proslava 40 godina s klasičnim 2D igranjem i modernim šarmom

Proslavom četiri desetljeća, Mario je predstavio igru “Super Mario Bros. Wonder,” koja savršeno kombinira klasično 2D igranje s modernim konceptima i prekrasnom animacijom.

Ova igra nudi brojne detalje koji obogaćuju njezinu prezentaciju, uključujući šarmantne animacije likova i protivnika te raznolike površine na kojima se radnja odvija. Iako je priča u igri jednostavna, uobičajena za Mario igre, s Bowserom kao glavnim negativcem, važno je napomenuti da dijalozi nisu sinkronizirani glasovnom glumom.

Glavni naglasak igre je na 2D platformskom igranju, gdje igrači tragaju za “Wonder Seedovima.” Pronalazak ovih predmeta mijenja dinamiku igre na različite načine, održavajući igru svježom i intrigantnom. “Super Mario Bros. Wonder” također uključuje elemente role-playing igara u obliku bedževa koji dodaju različite vještine igračima.

Igra također donosi nove power-up predmete koji mijenjaju dinamiku igre, uključujući sposobnost pretvaranja likova u slonove, upotrebu bušilica za iskopavanje i puhanje balona. Kontrole su dobro uravnotežene i lako razumljive, omogućujući igračima različitih iskustava da uživaju u igri.

Osim standardnih razina, igra nudi razne aktivnosti, uključujući potragu za novčićima, utrke i borbe s protivnicima. Ukupno je šest svjetova s više od stotinu različitih razina. Iako igra pruža zadovoljavajući sadržaj, neki igrači možda bi poželjeli više svjetova ili razina.

Grafički dizajn igre je impresivan, s glatkom animacijom pri 60 sličica po sekundi. Glazba je vesela i ugodna, prateći ritam igre, dok glasovi likova doprinose igračkom iskustvu.

“SUPER Mario Bros. Wonder” predstavlja svježu i inovativnu nadogradnju klasičnog Mario 2D igranja, pružajući uživanje kako veteranima serijala, tako i novim igračima.

Vrh stranice