Home » Igre » Metal Gear Solid Remake: Uzbudljiva najava za igrače

Metal Gear Solid Remake: Uzbudljiva najava za igrače

fotografija:Featured Image Credit: Konami

Najava mogućeg Metal Gear Solid Remakea izaziva uzbuđenje među igračima

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Za prosječnog gejmera, Metal Gear Solid Remake je poput bijelog kita koji je nemoguće dosegnuti, ali udoslovnom smislu kao svijetli morski sisavac u Arktičkom oceanu. Radi se o neprekidnim glasinama o mogućem remakeu koji nikada nije rezultirao stvarnim izdanjem, što bi moglo prevariti svakog u iskusnoggejmerskog kapetana.

Nedavno je Areajugones izvijestio da je u toku izrada Metal Gear Solid Remakea i da će otkrivanje biti uskoro, najvjerojatnije u rano ljeto. Fanovi su gotovo poludjeli kada su primijetili prazničnu čestitku Bluepoint Gamesa koja prikazuje još jedan nenajavljeni remaster u sivoj kutiji s crvenom vrpcom.

Špekulacije su špekulacije, ali nekoliko ključnih osoba podijelilo je ono što bi se moglo smatrati suptilnim potvrdama. Producent Noriaki Okamura je izjavio da će 2023. godine biti objavljeno nešto “dugo očekivano”, a Quinton Flynn, glas Raidena, sugerirao je da igrači trebaju biti na oprezu jer će uskoro biti objavljena najava.

Jedan fan je primijetio u odgovorima na jedan od Flynnovih tweetova da je 19. februara 10. godišnjica igre Metal Gear Rising: Revengeance i pitao je hoće li biti najavljen i nastavak. “Očekujte najave u sljedećim sedmicama”, odgovorio je glumac.

Iako još uvijek nema službene potvrde, ove naznake i glasine o Metal Gear Solid Remakeu pobudile su veliko uzbuđenje među obožavateljima serijala. Svi nestrpljivo očekuju nadolazeću najavu koja bi mogla ostvariti njihove dugogodišnje snove o obnovljenom doživljaju ove legendarne igre.Ostanite hladne glave jer u  sljedećim sedmicamaa jer bi se Metal Gear Solid Remake mogao napokon ostvariti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice