Home » Igre » Whoopi Goldberg kritikuje Blizzard zbog Diablo 4

Whoopi Goldberg kritikuje Blizzard zbog Diablo 4

Whoopi Goldberg kritikuje Blizzard zbog nedostupnosti igre Diablo 4 za Apple

Jučer je poznata glumica Whoopi Goldberg na Instagramu izrazila nezadovoljstvo prema Blizzardu jer nije objavio igru Diablo 4 za Apple.

Goldberg je u minutom videu podijelila svoje oduševljenje što je igrala Diablo 4, koju je nazvala svojom omiljenom igrom, na svom Apple računalu, koje je nazvala svojim omiljenim igračkim sustavom.

“Znam da se događaju mnoge strašne stvari u svijetu, ali ovo nije u takvim razmjerima”, rekla je Goldberg. Istina, nije baš toliko teško kao vidjeti Diablo 4 reklamu u pozadini šumskih požara ili čuti da je CCO kompanije Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey, tvrdila da nema nikakve veze ili partnerstvo s tim prirodnim katastrofama. Ali kao što kaže stara poslovica – jabuka dnevno drži demone podalje. Ili nešto slično. Goldberg je izrazila svoje uzbuđenje zbog igre, čak je već kupila primjerak. Ali, kasnije je otkrila da Blizzard zapravo nije objavio igru za Mac.

“Blizzard Entertainment, ovo je Whoopi”, nastavila je Goldberg. “Znate koliko volim Diablo. Voljela bih da svi mi koji koristimo Apple možemo igrati. Dopustite nam da igramo na Appleu. Uzmite Diablo 4 i pustite nas da uživamo.”

Što se tiče Diabla 5, Goldberg je izjavila da joj nije važno ako nije dostupan na Appleu, pod uvjetom da izdavač to jasno najavi unaprijed. Ipak, ponovno je zamolila Blizzard da joj dopusti da igra Diablo 4 na svom Macu.

 

https://www.instagram.com/p/CtMXUyyI0RD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Jednostavno rečeno, situacija ju je “stvarno razljutila”, zaključila je Goldberg. Producent Diablo 4, Rod Fergusson, odgovorio je na Goldbergov video putem Twittera. “Nisam imao ‘Whoopi Goldberg koja viče na mene na Instagramu’ na mojoj bingo kartici za lansiranje Diablo 4”, napisao je. Mislim da nijedan od nas nije, Rod.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice