Home » Igre » Assassin’s Creed Project Jade: Nova igra otkrivena

Assassin’s Creed Project Jade: Nova igra otkrivena

Assassin’s Creed Project Jade: Nova igra otkrivena na Ubisoft Forward

Ubisoft je konačno otkrio jednu od svojih najvećih tajni – Assassin’s Creed Project Jade, na nedavnoj Ubisoft Forward prezentaciji. Ova nova igra smještena je u drevnoj Kini, oko 215. godine prije Krista, između događaja iz Originsa i Odysseya. U ovoj avanturi, igrači će preuzeti ulogu Xia, posvojenog cara Wei Yua, dok istražuju otvoreni svijet Kine koji uključuje znameniti Kineski zid i nekadašnji glavni grad Xianyang.

Ono što čini Assassin’s Creed Project Jade posebnim jest mogućnost prilagođavanja lika Xia prema vlastitim željama. Igrači će imati slobodu da urede izgled i karakteristike Xia, što je potpuno nova sloboda koju dosad nisu imali u serijalu Assassin’s Creed. Igra će zadržati klasični gameplay elemente serijala, iako će djelovati malo više akcijski orijentirano.

Assassin’s Creed Project Jade će biti dostupan do kraja godine za iOS i Android platforme. Za one koji su zainteresirani za testiranje igre, mogu se prijaviti putem poveznice ovdje.

Budite spremni za novo uzbudljivo poglavlje u svijetu Assassin’s Creed serijala, gdje ćete istraživati drevnu Kinu i doživjeti jedinstvenu avanturu kao Xia, posvojeni car Wei Yua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice