Home » Putovanja » Najavljeni TUI River Cruises Krstarenje Nilom 2024.

Najavljeni TUI River Cruises Krstarenje Nilom 2024.

TUI River Cruises donosi novo uzbuđenje – Krstarenje rijekom Nil 2024.

TUI River Cruises najavio je uzbudljivo proširenje svoje ponude krstarenja rijekom – potpuno novo krstarenje rijekom Nil koje počinje u zimu 2024. Putnici će imati mogućnost ekskluzivnih TUI čarter letova za Luxor sa aerodroma London Gatwick i Manchester.

Ovo novo krstarenje sadrži potpuno renoviran brod s pet zvjezdica, TUI Al Horeya, što na arapskom znači “sloboda”. TUI Al Horeya će omogućiti sedmodnevna putovanja s uključenim povratnim letovima iz Luksora i može primiti do 145 putnika. Na brodu će biti dostupne 74 kabine, uključujući jednokrevetne, standardne kabine i apartmane.

Putnici će imati privilegiju da uživaju u ekskluzivnim čarter letovima koji će saobraćati dva puta sedmično od London Gatwicka i Manchestera do Luksora. Luksor je grad koji očarava svojom bogatom istorijom, prekrasnom arhitekturom i fascinantnom kulturom. Ove nove rute bit će ekskluzivne za TUI, što ih čini jedinim turoperatorom koji nudi direktne direktne letove od Ujedinjenog Kraljevstva do Luksora, a letovi su dostupni svakog četvrtka od 7. novembra 2024. do 24. aprila 2025.

Krstarenje Nilom pruža nezaboravno iskustvo sa mirnim pejzažima, tradicionalnim selima i impresivnim znamenitostima kao što su hramovi Luksor i Edfu. Ova riječna avantura sigurno će putnicima ostaviti neizbrisive uspomene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice