Home » Igre » Gospodar prstenova: Povratak u Moriju – Datum izlaska i detalji o igri

Gospodar prstenova: Povratak u Moriju – Datum izlaska i detalji o igri

Gospodar prstenova: Povratak u Moriju

Gospodar prstenova: Povratak u Moriju, nova igra za preživljavanje koja nas vodi u svet J.R.R. Tolkiena, upravo je otkrila svoj datum izlaska. Igrajte se kao patuljci i istražite Moriju od 24. oktobra. Pogledajte šta nas očekuje u ovoj uzbudljivoj avanturi.

Duboki zaron u Moriju

Direktor Free Range igara, Jon-Paul Dumont, podelio je detalje o predstojećoj igri sa IGN-om tokom događaja Gamescom. Igrači će imati priliku da se upuste u svijet patuljaka i kovanja metala, umesto da počnu sa osnovnim alatima od drveta. Moria nudi kombinaciju poznatih mjesta kao što su vrata Dimrill i Beskrajne stepenice, sa proceduralno generisanim elementima. Jedan od ciljeva u igri je obnova mosta Khazad-dûm, poznatog iz priča o Gimliju.

Borba i zvuk u Moriji

Borba u Moriji ima svoje specifičnosti. Rudarenje bez pravilne pažnje može privući opasne neprijatelje poput orka i trolova. Igrači će morati pažljivo upravljati svjetlom i bukom kako bi preživjeli. Interesantno je da će i patuljasto pevanje biti deo igre.

Pevačke sposobnosti igrača dolaze do izražaja u rudarenju. Partnerstvo sa drugim igračima u pjesmi može poboljšati efikasnost rudarenja ili otključati nove oblasti. Ova originalna mehanika dodaje dubinu igranju.

Kooperativni način igre

Gospodar prstenova: Povratak u Moriju podržava kooperativni režim za do 8 igrača. Igrači će moći da istražuju Moriju zajedno i suoče se sa izazovima ovog opasnog okruženja. Igra će biti dostupna za PC igrače putem Epic Games Store-a po cijeni od 40 dolara, a datum izlaska je zakazan za 24. oktobar.

Gospodar prstenova: Povratak u Moriju obećava duboko uranjanje u svijet o Tolkienu i izazovne preživljavanje u Moriji. Datum izlaska je blizu, i igrači će uskoro moći da istraže svet patuljaka i suoče se sa svim izazovima koje ovaj svijet donosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice