Home » Igre » Mortal Kombat 1: Spektakularni Akcijski Trejler sa Dave Bautistom

Mortal Kombat 1: Spektakularni Akcijski Trejler sa Dave Bautistom

Tabanje do bola i preko bola!

Manje od mjesec dana nas dijeli od izlaska dugoočekivanog Mortal Kombat 1!

Warner Bros. zajedno sa NetherRealm Studios su odlučili da nas dodatno uzbude novim spektakularnim trejlerom. Ovoga puta, iznenađuju nas sa live akcijskim trejlerom koji podsjeća na onaj koji je originalna igra imala prije 30 godina. U glavnoj ulozi ovog trejlera je glumac i bivši profesionalni hrvač Dave Bautista.

“It’s in Our Blood” – Spektakularni Trejler

Trejler nazvan “It’s in Our Blood” nas vraća u atmosferu prvog Mortal Kombat naslova, ali ovaj put sa modernim vizualnim efektima i živom akcijom. Glavna zvijezda ovog trejlera, Dave Bautista, donosi snagu i intenzitet svoje uloge, što dodatno pojačava uzbuđenje fanova.

Ovaj live akcijski trejler podsjeća nas na klasične borbe iz originalne igre, ali sa novim doživljajem koji teži da očuva duh originala dok istovremeno donosi suvremeno iskustvo.

Podizanje Hype-a Pred Izlazak

Ovaj iznenađujući trejler “It’s in Our Blood” ima za cilj podići hype i očekivanja pred izlazak Mortal Kombat 1. Fanovi su već uzbudjeni zbog povratka kultnog naslova, a dodatno se podstiču uzbuđenjem koje donosi ovaj spektakularni live akcijski trejler.

Datum Izlaska i Platforme

Mortal Kombat 1 će zvanično biti dostupan 19. septembra. Igra će biti dostupna za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch. Svi ljubitelji borbenih igara će imati priliku da ponovo dožive čaroliju originalnog Mortal Kombat naslova sa modernim unapređenjima i poboljšanjima.

Spektakularni live akcijski trejler “It’s in Our Blood” sa Dave Bautistom kao glavnom zvijezdom dodatno podiže uzbuđenje i hype pred izlazak igre Mortal Kombat 1. Ovaj trejler nas vraća u svijet kultne borbe i obećava moderno iskustvo koje čuva duh originala. Sa datumom izlaska sve bliže, fanovi su spremni ponovo ući u arenu borbe i osjetiti uzbuđenje koje donosi Mortal Kombat 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice