Home » Igre » EA Sports FC 24: Otkriveni Najbolji Igrači, Žene Bolje od Messija?

EA Sports FC 24: Otkriveni Najbolji Igrači, Žene Bolje od Messija?

FIFA, EA Sports FC 24, Najbolji Igrači, Ženski Fudbal, Muški Fudbal, Alexia Putellas, Kylian Mbappe, Erling Haaland, Kevin De Bruyne, Leo Messi


Ženski Fudbal Ulazi u FIFA Svijet

EA Sports tradicionalno otkriva najbolje igrače u svojoj FIFA seriji igara, a ove godine donosi jedno značajno novo miješanje – ženski fudbal. U najnovijem izdanju, fudbaleri i fudbalerke direktno se upoređuju, što znači da možete vidjeti kako se najbolja fudbalerka svijeta, španska svjetska prvakinja Alexia Putellas, nosi sa zvijezdama kao što su Kylian Mbappe, Erling Haaland i Lionel Messi. Ocjene iz ženskog fudbala direktno se prenose na muški, stvarajući time izjednačenost na virtuelnim terenima.

Najbolji Igrači u EA Sports FC 24

Ovogodišnji vrhunski igrači u EA Sports FC predvodi Kylian Mbappe sa ukupnim rezultatom 91. Prati ga Alexia Putellas, Erling Haaland i Kevin De Bruyne. Aitana Bonmati, vezista Barselone, nalazi se odmah iza njih, a tek onda na šestom mjestu dolazi Lionel Messi, koji je i dalje favorit za ovogodišnju Zlatnu loptu i po mnogima i dalje najbolji igrač svijeta.

Ženski Fudbaleri Nadmašuju Messiija

Zanimljivo je primijetiti da su Alexia Putellas i Aitana Bonmati u EA Sports FC 24 ocijenjene bolje od Lionela Messija. Sve fizičke ocjene, uključujući snagu, bolje su od Messiija. Jedina oblast gdje su neznatno lošije je dribling, iako je Messi najbolji svih vremena u tom aspektu. Takođe, treba spomenuti i ubrzanje, gdje je Mbappe, jedan od najbržih igrača na svijetu, otprilike jednak Francuskinji Diani.

Nova Era FIFA Svijeta

EA Sports ove godine želi približiti ženski fudbal širom svijeta, iako to možda neće potpuno odražavati stvarnost. Ipak, FIFA nikada nije bila poznata po potpunom realizmu. Dakle, zašto ne bi vidjeli Alex Morgan kako se nosi sa Van Dijkom, uprkos značajnoj razlici u fizičkoj izdržljivosti?

Zanimljivosti iz EA Sports FC 24

Ostale zanimljivosti uključuju pad Salaha na 89, što je prvi put u Ultimate Teamu, izostanak Ronalda sa liste najboljih, i nedostatak igrača kao što su Modrić i Guardiola među najboljima. Ovo će sigurno izazvati mnoge diskusije među FIFA fanovima širom svijeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice