Home » Igre » Far Cry 7 s vremenskim ograničenjem od 24 sata?

Far Cry 7 s vremenskim ograničenjem od 24 sata?

Far Cry 7: Igra koja postavlja rok od 24 sata za spas porodice

Iako Far Cry 7 još uvijek nije službeno najavljen, procurile su nezvanične informacije koje sugeriraju da bi igrači mogli biti suočeni s nečim potpuno drugačijim. Navodno, nova igra serije Far Cry postavit će vremensko ograničenje koje će zahtijevati da je završite u roku od samo 24 sata.

Prema neslužbenim izvorima, igrači će u Far Cry 7 ulogu preuzeti kao osoba kojoj je porodica oteta od strane tajanstvene grupe poznate kao Sinovi Istine. Glavna značajka igre bit će vremensko ograničenje – igrači će morati brzo djelovati kako bi spasili svoju porodicu, a sudbine likova bit će u njihovim rukama. Ovdje nema povratka na početak igre; svaka odluka igrača će imati trajne posljedice.

Ograničenje od 24 sata u igri će se odvijati u igri što je ekvivalentno 72 sata u stvarnom vremenu. To bi značilo da će igrači morati igru završiti za manje od jednog dana kako bi je uspješno završili. Međutim, kako bi se smanjio stres igrača, tajmer će biti zaustavljen na određenim sigurnosnim lokacijama.

Također se spominje nova mehanika ispitivanja neprijatelja, gdje će igrači morati izvlačiti informacije od neprijatelja kroz razne metode, uključujući možda i mučenje. Neprijatelji će pokušati slagati igrača, pobjeći od njega i slično.

Važno je napomenuti da ove informacije nisu službeno potvrđene, stoga ih treba uzeti s rezervom. Osim toga, igre se često mijenjaju tokom razvoja, pa su moguće promjene u konačnom proizvodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice