Home » Putovanja » SuperShe: Rajski Otok Bez Muškaraca

SuperShe: Rajski Otok Bez Muškaraca

Raj na Zemlji: SuperShe Otok Bez Muškaraca

Smješten uz obalu Finske u Baltičkom moru, otok pod imenom SuperShe je vjerojatno jedan od najposebnijih na svijetu. Ovaj otok je toliko poseban jer do njega ne može doći dobar dio svjetskog stanovništva, točnije – nijedan muškarac!

Kako je nastao otok za žene

Prije nekoliko godina je jedna poduzetnica prodala svoju tvrtku i kupila ovaj komadić raja na Zemlji, s ciljem da stvori savršenu oazu isključivo za žene. Sve pripadnice ljepšeg spola na ovom otoku mogu provesti nekoliko dana i posvetiti se sebi, svom tijelu, umu, duši…

Zajednica poznatija kao SuperShe, koja okuplja žene diljem svijeta kako bi jedna drugoj pomogle da žive zdrave, osnažene živote, zamisao je Kristine Roth, koja je do prije nekoliko godina vodila konzultantski posao vrijedan više milijuna eura. Odlučila je prodati svoju tvrtku kako bi isprobala nešto sasvim novo.

“Odlučila sam svoju energiju usmjeriti na nešto zabavno i nešto što me nadahnjuje pa sam stvorila mrežu jakih žena. Tako sam došla na ideju za otok SuperShe. Željela sam ženama dati prostor da budu ono što jesu i uče jedna od druge, daleko od vanjskog svijeta”, izjavila je tijekom pokretanja projekta ova uspješna žena o kojoj su pisali najutjecajniji svjetski mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Immobilier Swiss (@immobilierswiss)

Muškarcima zabranjen pristup

Ovdje na ovom stjenovitom bespuću, ogrnutom borovom šumom, nalazi se zaštićeni prostor oslobođen od pritisaka svakodnevnog života u društvu kojim dominiraju muškarci.

“Naš SuperShe otok je pomlađujući i siguran prostor gdje žene mogu ponovo otkriti sebe i svoje želje – mjesto gdje mogu biti svoje”, kaže Roth.

Zrak na ovom otoku je jedan od najčistijih na svijetu, obogaćen mirisom borovine koji je pravim melem za dušu i tijelo.

Aktivnosti su uglavnom usmjerene na zdravlje i dobrobit žena, uključujući jogu, meditaciju i satove kuhanja, kao i energičnije aktivnosti poput veslanja na dasci i plivanja.

Za one koji više vole miran odmor među drvećem, postoje mogućnosti za traženje hrane u šumi, dok plaža sa zlatnim pijeskom nudi prostor za sunčanje. Suvremene viseće mreže i prostori za odmaranje pozivaju posjetiteljice da se opuste ondje uz dobru knjigu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice