Home » Igre » Elon Musk Najavljuje Diablo 4 Livestream

Elon Musk Najavljuje Diablo 4 Livestream

Elon Musk Najavljuje Diablo 4 Livestream: Tehnološki Vizionar Uzima Izazov Svijeta Video Igra

Elon Musk, poznat po svojim revolucionarnim inovacijama u svemirskoj i automobilskoj industriji, sada se upušta u svijet video igara. Po prvi put, Musk će uživo prenositi svoje igranje u popularnoj igri Diablo 4, pružajući svojim obožavateljima priliku da ga vide u akciji.

Ovaj livestream događaj, koji će biti dostupan na Twitteru, dio je Muskovog eksperimenta za testiranje Twitter livestream skaliranja. Planiran je za noć 27. septembra oko 23 sata CT, ali je odgođen za sljedeći dan zbog stalnih radnih obaveza.

Musk je ranije otkrio svoj Diablo 4 lik i najavio svoj prvi livestream događaj. Međutim, naglasio je da ovo neće biti profesionalni speedrun. Umjesto toga, želi da gledatelji uživaju u opuštenom gaming iskustvu.

Elon Musk će pokušati završiti tamnicu Tier 99 Nightmare u Diablo 4, ali bez upotrebe malignih srca i drugih predmeta koji bi mu olakšali igru.

Ova najava privukla je veliku pažnju na Twitteru, prikupivši impresivnih 11,3 miliona pregleda, 55,000 lajkova i skoro 6,000 repostova. Iako će mnogi možda gledati Muskov livestream iz radoznalosti, ljubitelji Diabla 4 će vjerojatno biti zainteresirani za vidjeti kako se tehnološki mogul snalazi u svijetu ovog popularnog RPG-a.

Očekuje se da će Diablo 4 dobiti ažuriranje 17. oktobra 2023., dodatno povećavajući uzbuđenje među igračima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice