Home » Igre » Valve Predstavio Counter-Strike 2: Nova Besplatna Nadogradnja

Valve Predstavio Counter-Strike 2: Nova Besplatna Nadogradnja

Valve Predstavio Counter-Strike 2: Besplatna Nadogradnja za CS:GO

Kompanija Valve je napokon ispunila očekivanja gaming zajednice predstavljajući Counter-Strike 2, nadogradnju popularne igre CS:GO. Ova nadogradnja je potpuno besplatna i dolazi s nizom poboljšanja koja će sigurno oduševiti ljubitelje serijala.

Counter-Strike 2 koristi Valveov Source 2 engine, što donosi znatno poboljšan vizualni doživljaj igre. Očekujte oštrije teksture, realističnije osvjetljenje i novu geometriju koja će dodatno uroniti igrače u svijet akcije.

Jedna od značajki koja će privući pažnju igrača je podjela mapa u tri kategorije:

  1. Touchstone Mape: Ove mape ostaju vjerno klasičnom izgledu, omogućavajući igračima da provjere osnovne promjene u gameplayu.
  2. Upgrade Mape: Fokusiraju se na Source 2 osvjetljenje koje donosi realističnije odraze i materijale.
  3. Overhaul Mape: Potpuno su obnovljene i istražuju sve mogućnosti koje donosi Source 2 engine.

Osim toga, dimne granate izgledaju realističnije i dinamičnije zahvaljujući promijenjenom načinu na koji funkcioniraju. Sada dim reagira na osvjetljenje i interagira s okolinom na prirodan način, čineći borbu još uzbudljivijom.

Jedna od najvažnijih tehničkih nadogradnji je podrška za sub-tick ažuriranja, što znači da će server obraditi akcije igrača između glavnih ažuriranja (64Hz). Ovo poboljšava odziv igre i omogućava serverima da prepoznaju trenutak kada pucate iz oružja ili bacate granatu, što donosi bolje iskustvo igranja.

Najvažnija stvar je da je Counter-Strike 2 besplatna nadogradnja za postojeće CS:GO igrače na Steamu. Sva kozmetika i predmeti koje ste prikupili u staroj igri automatski će se prenijeti u novu, omogućavajući vam da nastavite s vašim omiljenim izgledom.

Ova nadogradnja obećava uzbuđenje i poboljšano iskustvo igranja za sve ljubitelje Counter-Strike serijala, stoga nema razloga da je ne isprobate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice