Home » Igre » Najava Overwatcha 2 Sezone 7: Rise of Darkness

Najava Overwatcha 2 Sezone 7: Rise of Darkness

Blizzard Entertainment je potvrdio da će nova sezona Overwatcha 2, poznata kao Rise of Darkness, početi 10. oktobra.

Blizzard Entertainment je nedavno najavio dolazak nove sezone u popularnoj igrici Overwatch 2, i to u velikom stilu! Sezona poznata kao “Rise of Darkness” počinje 10. oktobra, obećavajući mnogo uzbudljivih vijesti za fanove. Ovdje vam predstavljamo sve što trebate znati o predstojećoj sezoni.

Jedna od najuzbudljivijih najava za 7. sezonu je tematska veza s drugom Blizzard franšizom, Diablom. Blizzardov teaser za Overwatch 2 sezonu 7 donosi nam scene koje ukazuju na prisustvo Diabla u igrici. Primijetili smo novi skin za Wrecking Ball, koji je jasno inspiriran svijetom Diabla.

Ali to nije sve! Curenje je otkrilo i nekoliko drugih zanimljivih detalja vezanih za sezonu Rise of Darkness. To uključuje mitski skin za Hanzoa pod nazivom “Onryō” i skinove koji su prikladni za Noć vještica za Widowmaker i Echo, pod nazivom “Ghost Bride” i “Victorian Doll”.

Noć vještica Terror – Sablasna iskustva

Najnovija inkarnacija Junkensteinove osvete vodi nas u odjeljak Tristram Cathedral u Blizzard Worldu. Prisustvo gradskih portala u stilu Zomnicsa i Diablo-a nagovještava uzbudljivu Noć vještica s predstojećim događajem Halloween Terror 2023.

Za one koji se sjećaju prošlogodišnjeg užasa za Noć vještica, prisjetit će se Junkensteinove osvete: Gnjev nevjeste. Igrači se udružuju kao Ashe, Junker Queen, Kiriko i Sojourn kako bi se borili protiv zastrašujućih verzija Sombre, Symmetre, Winstona i Echoa, kao i protiv horda Zomnicsa.

Nova karta – Upoznajte Samou

Osim kozmetičkih promjena i novih načina igranja, Overwatch 2 Season 7 će također predstaviti potpuno novu mapu – Samoa. Ova nova Control mapa je zvanično predstavljena tokom finala Overwatch lige 2023. Za više detalja o ovoj izazovnoj novoj mapi, pogledajte video ispod u kojem izvršni producent Overwatcha 2 Jared Neuss i direktor igre Aaron Keller razlažu sav njen sadržaj.

Jedva čekamo da vidimo šta Rise of Darkness sprema, a dok čekamo da počne nova sezona, ostanite sa nama za sve najnovije informacije iz svijeta Overwatcha 2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice