Home » Igre » Nema spojlera za Assassin’s Creed Mirage

Nema spojlera za Assassin’s Creed Mirage

Ubisoft traži od fanova da budu odgovorni: nema spojlera za Assassin’s Creed Mirage

Ubisoft je apelovao na svoje fanove da budu odgovorni i da se ne ponašaju kao spojleri za nadolazeću igru ​​Assassin’s Creed Mirage, koja će biti lansirana 5. oktobra. Iako želi da se o igri raspravlja, Ubisoft naglašava važnost očuvanja iskustva drugih igrača.

U objavi na Twitteru, Ubisoft je jasno iznio svoju molbu. “Bez spojlera”, napisali su. “S obzirom na skori dolazak Assassin’s Creed Miragea, ljubazno vas molimo da budete pažljivi prema svojim kolegama igračima i da se suzdržite od dijeljenja nepotrebnih spojlera bez prethodne najave. Hvala vam. Čekanje je završeno.”

Spojleri su čest problem u industriji video igara, s raznim informacijama i sadržajima koji cure prije službenog lansiranja igre. Ubisoftov zahtjev da izbjegne spojlere nije neuobičajen, a nedavno je Insomniac Games učinio isto uoči lansiranja Spider-Man 2 na PlayStation 5.

Assassin’s Creed Mirage vraća seriju njenim korijenima, fokusirajući se na sporiji stealth pristup igri i udaljavajući se od RPG elemenata prisutnih u igrama poput Origins, Odyssey i Valhalla. Igra također ima manju mapu u odnosu na svoje prethodnike i može se završiti za oko 20 do 30 sati, što je kraće od nekoliko desetina sati potrebnih za prethodne igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice