Home » Igre » Hitman: Blood Money Remaster za mobilne platforme i Nintendo Switch

Hitman: Blood Money Remaster za mobilne platforme i Nintendo Switch

Najava Hitman: Blood Money Remaster za mobilne platforme i Nintendo Switch

Ove jeseni stiže nova verzija kultne igre Hitman: Blood Money, ali ne za velike platforme, već za mobilne telefone i Nintendo Switch.

Tehničke nadogradnje i novine

Hitman: Blood Money remaster, pod nazivom Reprisal, najavljen je za Android, iOS i Nintendo Switch platforme. Tehnički gledano, igra neće doživjeti dramatične vizualne promjene u odnosu na postojeću PC verziju, ali donosi zanimljive novine. U Reprisal izdanju igre, igrači će dobiti način rada Instinct (prvi put uveden u igri Absolution) i vidljivu mini-mapu (prvi put predstavljen u Hitmanu iz 2016.). Osim toga, spominju se i druga poboljšanja u igrivosti, iako se ova dva elementa ističu kao najkonkretnije novine.

Poboljšana igra na mobilnim platformama

Hitman: Blood Money – Reprisal će biti dostupan na mobilnim uređajima ove jeseni. Igrači će moći uživati ​​u ažuriranom iskustvu igranja na svojim pametnim telefonima i tabletima.

Dolazak Hitman: Blood Money – Reprisal ove jeseni

Očekujte povratak kultnog naslova Hitman: Blood Money in Reprisal Edition na mobilnim platformama i na Nintendo Switchu tokom zime. Prihvatite izazov u novom ruhu i doživite avanture Agenta 47 na svojim prijenosnim uređajima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice