Home » Igre » Warcraft Rumble: Besplatna strateška igra stiže na iOS i Android uređaje

Warcraft Rumble: Besplatna strateška igra stiže na iOS i Android uređaje

Warcraft Rumble: Besplatna strateška igra stiže na iOS i Android

Datum izlaska i karakteristike igre

Blizzardova besplatna strateška igra, poznata kao Warcraft Rumble, bit će dostupna za iOS i Android uređaje od 3. novembra, samo nekoliko dana prije početka BlizzCona. Ova igra, ranije nazvana Warcraft Arclight Rumble, kombinuje elemente strategije i žanrova odbrane tornja i donosi mnogo izazova igračima.

Registracija i predregistracija

Igrači se mogu unaprijed registrirati i naručiti Warcraft Rumble putem Google Play-a i iOS App Store-a. Oni koji to urade dobit će ekskluzivne kozmetičke predmete u igri kao nagradu, uključujući Mecha Kobold skin, Mecha Kobold portret, Mecha Tower skin i Mecha Kobold emocije.

Kampanja za jednog igrača i razni likovi

Warcraft Rumble nudi uzbudljivu kampanju za jednog igrača sa čak 70 misija koje uključuju poznate heroje i negativce iz Warcraft serije. Igrači će se suočiti sa različitim scenarijima i izgraditi svoju vojsku od više od 65 kolekcionarskih likova, svaki sa svojim jedinstvenim “talentima” koje će koristiti u borbi.

Mnogo načina za igranje

Pored kampanje za jednog igrača, Warcraft Rumble nudi niz načina igranja, uključujući zajedničku, PvP, cehove i napade. Igrači će moći testirati svoje strateške vještine u timskim bitkama i izazovima protiv drugih igrača.

Nagrade za prednarudžbe

Predbilježbe za Warcraft Rumble su dostupne sada, a uz ekskluzivne kozmetičke artikle, igrači će imati priliku da istražuju svijet Warcrafta na svojim mobilnim uređajima od 3. novembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice