Home » Igre » Half-Life besplatno na Steamu: proslava 25. godišnjice – požurite dok traje!

Half-Life besplatno na Steamu: proslava 25. godišnjice – požurite dok traje!

Half life slavi rodjendan-Normalica.com

Uzbudljive vijesti stižu iz Valvea na proslavi 25. godišnjice legendarne video igre Half-Life.

Kako bi obilježio ovu značajnu godišnjicu, Valve je odlučio ponuditi Half-Life potpuno besplatno na Steamu! Ova promocija je privremena i traje do ponedjeljka, 20. novembra, stoga požurite i osigurajte svoj primjerak ove revolucionarne igre dok je još uvijek dostupna besplatno.

Zašto Half-Life?

Prvobitno objavljena 1998. godine, Half-Life ostaje jedna od najutjecajnijih i najuglednijih PC igara svih vremena. Ova sci-fi pucačina ne samo da je postavila nove standarde za FPS žanr, već je igračima pružila nevjerovatno iskustvo koje izaziva ovisnost. Sa solidnom ocjenom 10/10 na Steamu i hiljadama izuzetno pozitivnih recenzija, Half-Life je igra koja se i dalje ističe među najboljima.

Proslava 25. godišnjice sa besplatnom ponudom:

Ovaj potez Valvea ne samo da slavi bogatu istoriju Half-Life serije, već i pruža priliku novim generacijama igrača da iskuse prvi korak u avanturi Gordona Freemana. Besplatno preuzimanje Half-Life-a omogućava vam da ga zauvijek zadržite u svojoj Steam biblioteci, pridružujući se milionima drugih koji cijene ovu kultnu igru.

Čuvajte ga u svojoj Steam biblioteci zauvijek! Pratite više vijesti o video igricama i ekskluzivnih ponuda. Ne propustite priliku da uživate u klasici besplatno!

Vrh stranice