Home » Putovanja » Snoop Dog specijalni dopisnik za NBC na Ljetnim olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Snoop Dog specijalni dopisnik za NBC na Ljetnim olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Reper Snoop Dogg biće specijalni dopisnik TV mreže NBC na Letnjim olimpijskim igrama 2024. u Parizu, saopštila je pres služba ovog američkog televizijskog kanala.

Globalna megazvijezda će redovno izvještavati o olimpijskom programu koji počinje 26. jula na NBC-u i Peacocku.

Očekuje se da Snoop Dogg sarađuje sa domaćinom Majkom Tirikom, prisustvuje olimpijskim takmičenjima, upoznaje sportiste, njihove prijatelje i porodice i istražuje znamenitosti Pariza.

Reper je izrazio svoje oduševljenje uoči događaja, rekavši: “Biće to najepskije Olimpijske igre do sada. Hajde da podignemo raspoloženje, proslavimo i učinimo ove igre nezaboravnim, pustimo najbolje da zablistaju kao zlato.” Dodao je da će u zajedničko pokrivanje unijeti svoj jedinstveni “Snoop stil”.

Snoop Dogg je već sarađivao sa servisom za striming “Peacock” na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021., u zajedničkoj emisiji sa voditeljem Kevinom Hartom pod nazivom “Olympic Moments with Kevin Hart and Snoop Dogg”.

Predsjednica NBC Olympic Productions i izvršna producentica Molly Solomon rekla je da je Snoopov nastup na prethodnim Olimpijskim igrama pomogao da dobije ulogu specijalnog dopisnika u Parizu. Ona je dodala da, iako ne možemo znati šta će se dešavati svaki dan, poznato je da Snoop Dogg donosi svoju jedinstvenu perspektivu u emitovanje Olimpijskih igara u udarnom terminu.

Vrh stranice