Home » Igre » Besplatno:Thief 2014

Besplatno:Thief 2014

Senovita figura tiho se kreće mračnim koridorima igre Thief 2014.

Stealth i Nostalgija: Besplatna Podjela Igre Thief 2014 na Epic Games Storeu

Digitalni pejzaž igara neprestano nudi nove promocije koje bude uzbuđenje i nostalgiju među igračima. Izvanredan primjer toga je nedavna obavijest da je stealth avantura iz 2014. godine, Thief, dostupna besplatno na Epic Games Storeu za ograničeno vrijeme. Ova prilika ne samo da omogućava igračima da ponovno posjete klasični naslov već i poziva nove igrače da dožive uzbuđenje i izazov igre koja je ostavila jedinstven trag u povijesti stealth igara.

Kratki Pregled Igre Thief 2014

Thief, igra razvijena od strane Eidos-Montréal i objavljena od Square Enix, predstavlja reboot klasične serije Thief, koja je dugo vremena bila draga igračima zbog svojih inovativnih stealth mehanika i mračne, uronjive atmosfere. Smještena u gotskom, steampunk svijetu, igra se vrti oko Garretta, majstora lopova sa srcem od zlata koji ima sklonost krasti od bogatih. Unatoč miješanim kritikama pri izlasku, Thief zauzima posebno mjesto u srcima mnogih zbog svoje pažljive posvećenosti ključnim elementima stealth žanra, uključujući mehanike stealtha bazirane na sjenu i ikonične “vodene strelice” koje se koriste za gašenje izvora svjetla i pomoć u neotkrivenom kretanju.

Promocija na Epic Games Storeu

Od sada do sljedećeg četvrtka, 17:00, igrači imaju jedinstvenu priliku dodati Thief u svoju digitalnu biblioteku bez ikakvih troškova. Inače cijenjena na €20, ova promocija predstavlja značajnu vrijednost i pokazuje poštovanje zajednice igrača prema klasičnim naslovima. Uz Thief, i The Outer Worlds, svemirski RPG koji je također stekao svoje sljedbenike, dostupan je za one koji su možda propustili prethodnu promociju.

Vrh stranice