Home » Igre

Bellwright, zanimljiva mješavina preživljavanja, akcije i strategije unutar srednjovjekovnog okruženja, uskoro ulazi u svoju uzbudljivu fazu.

Planirano da se lansira u ranom pristupu na Steamu 23. aprila, razvojni tim Donkey Crew posvećen je kontinuiranom poboljšanju i proširenju već bogatog sadržaja igre. Očekivanja oko Bellwrighta su opravdana, s obzirom da je demo verzija igre, dostupna tokom Steam Next Fest-a, dobila izuzetne pohvale igrača, posebno za tematsku dubinu, performanse igre i obim sadržaja.

U središtu Bellwrightovog narativa leži priča o lažnoj optužbi koja igrače stavlja u poziciju da žive tajnim životom daleko od tiranske vlade.

Ova pozadina postavlja temelj za iskustvo igranja u kojem igrači počinju sami, prikupljaju resurse i uspostavljaju svoje prvo naselje. Elementi preživljavanja u Bellwrightu su sveprisutni i dizajnirani da drže igrače u stalnoj potrazi za dnevnim potrepštinama kao što su hrana, voda i adekvatan odmor. Nakon bitaka, potrebno je odvojiti vrijeme za zacjeljivanje rana, što odražava posvećenost igre stvarnosti i surovoj prirodi srednjovjekovnog života.

Za one koji cijene složenu igru ​​koja kombinira elemente akcije, strategije i preživljavanja, Bellwright je igra koju vrijedi isprobati.

Njegovo predstojeće izdanje za rani pristup samo je početak onoga što obećava da će biti bogata avantura koja se razvija u mračnoj pozadini srednjeg vijeka. Obećanje razvojnog tima o redovnim ažuriranjima i poboljšanjima dodatno garantuje da će Bellwright nastaviti da nudi uzbudljiv, dinamičan sadržaj u godinama koje dolaze. Dodajte ga na svoju listu želja i pripremite se da uronite u igru ​​koja na jedinstven način kombinuje istoriju, strategiju i opstanak.

Vrh stranice