Home » Igre » Age of Wonders 4 – fantastična strategija s novim sadržajem

Age of Wonders 4 – fantastična strategija s novim sadržajem

Age of Wonders 4 poziva igrače da vladaju vlastitim fantastičnim kraljevstvom, u spoju strategije, igranja uloga i borbe na poteze.

Moćni kraljevi čarobnjaci su se vratili u carstva da vladaju kao bogovi među smrtnicima, a igrači će se suprotstaviti njihovoj vlasti koristeći knjige magije kako bi oslobodili arkanu destrukciju i razvili svoje vojske, stječući nove sposobnosti i oblike.

U ekspanziji Age of Wonders 4, igrači će primiti sljedeći sadržaj:

Archmage Attire – Čarobnjaci iz Magehaven-a oblače se kako bi impresionirali, predstavljajući svoje velike osobnosti i ambicije. Ovaj paket odjeće otključava novi set odjeće koji možete nositi kao cjelinu, ili miješati i kombinirati s drugim predmetima u igri.

Paket Archmage Attire bit će dostupan odmah uz lansiranje Age of Wonders 4 za sve Premium izdanje igrače.

Dragon Dawn – Zagrlite moć drevnih gospodara zmajeva u Age of Wonders 4 “Dragon Dawn” sadržajnom paketu. S vašeg Zmajskog prijestolja, stvorite carstva naseljena reptilskim slugama i koristite dračju magiju za razvijanje svojih ljudi u zmajevske hibride. Ovaj paket sadržaja uključuje novi tip Dragon Ruler-a, Reptilian Form i nove knjige magije.

Empires and Ashes – Carstva smrtnika ponovno oživljavaju nakon uništenja koje su donijeli Kraljevi Čarobnjaci! U Age of Wonders 4 proširenju “Empires and Ashes”, igrači spajaju magiju i čelik kako bi oslobodili uništavajuće ratne strojeve kako bi vratili Godir u Astralno more.

Age of Wonders 4, koji će biti objavljen 2. maja za PlayStation 5, Xbox Series i PC preko Steam, Epic Games Store i Microsoft Store, donosi niz novina koje će oduševiti fanove franšize. Među njima su novi likovi, predmeti, okruženja i Tomes of Magic koji će igračima omogućiti da dodatno razviju svoje vojske i stvore nove saveznike.

Ukratko, Age of Wonders 4 nudi nevjerojatno iskustvo fantasy strategije koje će oduševiti igrače. S novim likovima, okruženjima i Tomes of Magic, ova igra će vam dati mogućnost da stvorite vlastiti svijet, osvojite neprijatelje i postanete vladar vašeg kraljevstva. Ako ste ljubitelj strategija, nemojte propustiti Age of Wonders 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice