Home » Igre » Resident Evil 4 – spasite “Baby Eagle”

Resident Evil 4 – spasite “Baby Eagle”

Resident Evil 4 ima novi ARG koji je pun zagonetki i mozgalica koje korisnici moraju riješiti kako bi spasili kćer predsjednika SAD-a (kodnog imena Baby Eagle) prije nego bude prekasno.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu posjetiti sigurni portal agenata na https://babyeagleismissing.com/. Tamo će pronaći hitno upozorenje Agent Greenea iz Tajne službe sjeveroistočne divizije koji traži pomoć u pronalasku “Baby Eagle” Ashley Graham.

Na ulasku na stranicu, korisnicima će biti prikazane poruke različitih agenata i imat će pristup tajnom dokazu koji će im pomoći u slučaju. Moraju analizirati i dekodirati fragmentirane podatke kako bi savjetovali agente na terenu o njihovim sljedećim koracima.

Jedan dokaz je razderani dokument koji korisnici moraju sastaviti kako bi riješili prvu misteriju. Odgovor koji se otkrije tada se mora upisati u okvir za komentare kako bi se nastavio na sljedeći zadatak, koji uključuje razbijanje još jednog koda i otključavanje telefona.

ARG gradi pozadinu za Resident Evil 4 jer otmica kćeri predsjednika SAD-a izravno vodi u događaje video igre, u kojoj specijalni agent Leon S. Kennedy kreće u misiju spašavanja “Baby Eagle” iz monstruozne sekte u ruralnoj Europi.

Remake Resident Evil 4 dolazi na PlayStation 5, PS4, Xbox Series X|S i PC 23. ožujka. Slijedi Capcomove nedavne reinterpretacije Resident Evil 2 i 3, zadržavajući temeljne elemente izvorne igre, ali dodajući ažuriranu igru i vizualno osvježenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice