Home » Igre » Call of Duty: Modern Warfare II – Besplatno!

Call of Duty: Modern Warfare II – Besplatno!

Call of Duty: Modern Warfare II elementi za više igrača bit će besplatni cijelu sedmicu, najavio je Activision.

Kako bi obilježio nedavno lansiranje 3. sezone, Activision nudi izbor besplatnih sadržaja igre za više igrača od 19. do 26. aprila.

Ovo uključuje mape za više igrača i 12 načina rada. Igrači mogu pogledati jednu od novih mapa sezone 3, Pelayo’s Lighthouse, zajedno s nekim od najboljih osnovnih mapa koje su već bile dostupne, kao što su Farma 18, Shoothouse i Shipment.

Što se tiče modova, igrači će moći isprobati Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected i modove većih razmjera kao što su Invazija i Ground War.

Lansiranje 3. sezone je također unijelo promjene u DMZ koje su igrači kritizirali zbog kreiranja scenarija “plati za pobjedu”, ali Activision još uvijek nije najavio planove za rješavanje ovih kritika.

Veličine fajlova će se razlikovati ovisno o platformi, pa je Activision savjetovao igrače da posjete svoju željenu platformu kako bi dobili sve detalje. Nakon 26. aprila, besplatni igrači će morati odmah kupiti igru da bi nastavili igrati, ili mogu uskočiti u besplatni Call of Duty: Warzone 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice