Home » Igre » Euro Truck Simulator 2 – Balkanska Ekspanzija:Sarajevo,Tuzla

Euro Truck Simulator 2 – Balkanska Ekspanzija:Sarajevo,Tuzla

Euro Truck Simulator 2 – Balkanska Ekspanzija: Potvrđeni Gradovi,Sarajevo,Tuzla

Balkanska ekspanzija za popularnu igru Euro Truck Simulator 2 (ETS2) donosi uzbudljive nove gradove za istraživanje. Tim SCS Software-a je otkrio ukupno 26 gradova koji će biti dio ove ekspanzije, a među njima su glavni gradovi zastupljenih zemalja. Do sada su već potvrđeni gradovi poput Rijeke, Splita, Zadra, Beograda, Skoplja i mnogih drugih.

Nedavno je objavljeno da će igrači imati priliku istražiti Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, u okviru ove ekspanzije. Na novim slikama iz ETS 2 možemo vidjeti detalje Sarajeva, uključujući područje oko rijeke Miljacke, ulice Obala Kulina bana i Zmaja od Bosne te raskrsnicu Stupske petlje. Osim toga, očekuju vas i realistični detalji poput reklamnih postera za Auto centar Mujanović i teretanu Temple s inspirirajućom porukom “Tvoje tijelo je hram”. I naravno, neće nedostajati ni autentični restorani kao što je restoran Vedad.

Balkanska ekspanzija za ETS 2 donosi ne samo nove gradove za istraživanje, već i posebne detalje koji oživljavaju svaki grad i stvaraju autentično iskustvo. Igrači će imati priliku osjetiti duh Balkana dok voze svoje kamione kroz ove gradove i istražuju njihove ulice.

Sarajevo je samo jedan od mnogih gradova koji će biti dio Balkanske ekspanzije u Euro Truck Simulator 2. Ova ekspanzija će omogućiti igračima da dublje istraže ovu regiju i dožive raznolikost i šarm Balkana dok voze svoje kamione kroz prekrasne gradove i krajolike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice