Home » Igre » Song of Nunu: Priča iz League of Legends

Song of Nunu: Priča iz League of Legends

 Song of Nunu: A League of Legends Story © Tequila Works 

Song of Nunu: Priča iz League of Legends – Avantura za Jednog Igrača Stiže 1. Novembra

Očaravajuća avantura priče za jednog igrača, Song of Nunu: Priča iz League of Legends, planirana je za lansiranje na Nintendo Switchu i PC-u 1. novembra 2023. godine. Ova igra vodi vas na nevjerojatno životno putovanje sa Nunuom i Willumpom, dvojcem koji čini jednog od šampiona League of Legends, kroz smrznute pejzaže Frelijorda – savršen okvir za zimsko izdanje igre.

Očekujte šarmantnu priču, očaravajuću grafiku i emocionalno putovanje koje će vas odvesti duboko u svijet League of Legends. Ova avantura za jednog igrača obećava da će vas uroniti u priču o Nunuovim avanturama u ledenom kraljevstvu, a sve to u udobnosti vašeg doma.

Song of Nunu: Priča iz League of Legends je igra koju nećete htjeti propustiti, pogotovo ako ste obožavalac ovog popularnog MOBA naslova. Označite datum – 1. novembar 2023. godine – i pripremite se za putovanje s Nunuom i Willumpom kroz magične, snijegom prekrivene pejzaže Frelijorda.

Neka ova čarobna igra obogati vaše igračko iskustvo i pruži vam jedinstvenu priliku da istražite dubine League of Legends svijeta na sasvim novi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice