Home » Igre » Prvi Pregled GTA 6: Rockstar Otkriva Datum!

Prvi Pregled GTA 6: Rockstar Otkriva Datum!

Rockstar ispunjava svoje obećanje da će isporučiti prvi pregled za nadolazeći GTA 6, obilježavajući utorak, 5. decembar kao ključni datum i vrijeme (15:00 ET) za ljubitelje igara širom svijeta.

Ovaj dugo očekivani pregled ostaje obavijen velom tajne, a Rockstar pažljivo čuva detalje o samoj igri. Iz priloženih grafika, međutim, otkrivamo naznake povratka u dobro poznati Vice City i njegovu okolinu. Ova uzbudljiva informacija je u skladu s prošlogodišnjim velikim curenja informacija koje sugerira isto.

Obožavatelji GTA serije imaju razloga za uzbuđenje jer se približava datum premijere. Rockstar obećava nezaboravno iskustvo u GTA 6, a s povratkom u Vice City, igrači mogu očekivati ​​novo poglavlje u svijetu igara.

Tokom godina, Grand Theft Auto je postao sinonim za visokokvalitetne igre, a najava GTA 6 samo doprinosi uzbuđenju. Pratite nas dok istražujemo više detalja o igri nakon premijere. Pratite najnovije vijesti o GTA 6 i budite spremni za neverovatno iskustvo koje vam donosi Rockstar.

Vrh stranice