Home » Igre » Vozi Miško i Nema Kočnica: Bearly Racing Kroz Oči Yuga!

Vozi Miško i Nema Kočnica: Bearly Racing Kroz Oči Yuga!

U svijetu video igara, iznenađenja su nezaobilazna. Danas nam dolazi iznenađenje iz studija Fragile Software 

Bearly Racing. Ova izometrijska borbena trkačka igra ne samo da donosi vrlo simpatičnu grafiku Unreal Engine 4, već i dodaje autentične elemente južnoslovenske kulture.

Da skratimo priču ima Yugo 45! Svakako da budi određenu dozu nostalgije prema ranim shooterima, ali ovaj puta morate izvaditi šrafciger iz stakla Yuge kao mladi John McLain iz umri muski, naravno u svojoj najboljoj potkosulji, I baciti pokoju minu na neprijatelja ljutoga.

Grafika i dizajn:

Izvanredna grafika igre ističe se izometrijskim prikazom, stvarajući dinamičan trkački svijet. Animacije su fluidne, a opći dizajn pruža estetski užitak. Ali ako očekujete Need for Speed Unbound onda ovo nije igra za vas. Ova igra nosi svoj šarm time što ima sam početak priče ravan arkadnim igrama iz 80 godina I to joj daje dodatnu vrijednost I toplotu.

Gameplay:

Mehanike igre su pažljivo izbalansirane, omogućavajući dinamično i uzbudljivo iskustvo. Kontrole su intuitivne, prilagođene kontrolerima, čineći igru pristupačnom svima. Inovativni elementi dodaju dubinu i originalnost. Sam naslov kaže da je ova izometrična igra, vjerovatno više nije toliko popularan, ali bilo je vremena kada se izometrijski prikaz koristio za trkačke igre – posebno na PC-u. Da budemo realni vrlo je lako prilagoditi se na ovaj način igranja, jer igra ne zahtjeva Baldurs Gate vratolomije.

Priča i likovi:

Iako je naglasak na trkanju, Bearly Racing nudi, kao što sam već i rekao, mnogo simpatičnih fora koje su karakteristične našim podnevljima i zbog toga su još i privlačnije za igru.

Zvuk:

Zvučni efekti, muzika stvaraju jedno uronjeno iskustvo. Atmosfera igre je dodatno oplemenjena zvučnim pečatom. Sad kad smo to kulturno rekli, dozvolite da to prevedem na “naški”. Znači brate, kad te opali rif na početku igre pomisliš da si na koncertu Iron Maidena kad su bili na vrhuncu karijere 1431 gospodnje godine.

Izazovi i težina:

Igra pruža izazovno iskustvo, s dobro postignutim balansom između zabave i težine. Nivo težine suštinski određuju tvoji protivnici koji mogu biti botovi ili neko od tvojih prijatelja sa kojim hoćeš da se dobro zabaviš za 8 eura, koliko košta ova igra, a za taj novac možda možeš pojedeš prosječnu bečku šniclu u gradu.Kupi igru ovdje,mani se holesterola!

Tehnička izvedba:

Performanse igre su izvrsne, bez značajnih tehničkih problema. Stabilnost igre doprinosi neometanom igranju. Znači sve je po JUS-u.

KARAKTERISTIKE:

  • 7 automobila, sa prilagođavanjem boja.
  • 9 staza, sa obrnutom varijantom, preko 3 bioma.
  • Mitraljezi, rakete i mine su oružje po vašem izboru.
  • Igra je prvenstveno napravljena da se igra na podijeljenom ekranu, ali postoji i mod priče.
  • Online multiplayer je podržan, ali je peer to peer, što znači da kvalitet vašeg online meča u velikoj mjeri ovisi o osobi koja je kreirala server.
  • Priča za jednog igrača u kojoj se utrkujete da osvojite kupove.

Dodatne karakteristike: Osim Unreal Engine 4, igra dodaje autentičnost s elementima južnoslovenske kulture. Yugo u meniju, opcija “Vozi Miško” umjesto “Start” dugmeta, samo još da ti izađe Čkalja iz serije “Kamiondžije” I kaže to uživo.

Hajde da ne duljimo više nego da damo neki okvirni zaključak: Fragile Studios je uspio stvoriti iznenađujuće ugodno iskustvo sa Bearly Racing, spajajući uzbudljive trkačke elemente s autentičnim južnoslovenskim šarmom. Ova igra će sigurno osvojiti simpatije ljubitelja arkadnih igara i nostalgičara. Preporučujemo je svima koji cijene dobru zabavu uz dozu lokalnog šarma.Naravno ovdje je link gdje možete kupiti ovu igru Bearly Racing

 

Autor teksta:Edin Suljetović
Vrh stranice