Home » Igre » Nintendo objavljuje datume izlaska za HD remastere Paper Maria i Luigijeve Dvore HD, te nastavak filma Super Mario Bros.

Nintendo objavljuje datume izlaska za HD remastere Paper Maria i Luigijeve Dvore HD, te nastavak filma Super Mario Bros.

Nintendo najavljuje datume izlaska za HD remastere Paper Mario: The Thousand-Year Door i Luigi's Mansion 2, zajedno s teaserom za film The Super Mario Bros. Movie 2, u sklopu proslave Mari0 Dana

Na 10. mart, Nintendo je oduševio fanove datumima izlaska za HD remastere ikoničnih igara i sljedeći film Super Mario Bros.

 Proslava Mar10 Dana s Velikim Vijestima od Nintenda

Deseti mart obilježava godišnju proslavu Mar10 Dana, stavljajući u centar pažnje Nintendovog omiljenog maskotu. Ove godine, Nintendo je počastio fanove uzbudljivim vijestima, potvrđujući datume izlaska za iščekivane remastere i nastavak filma koji će sigurno očarati publiku.

Anticipirani Remasteri Igara Dolaze Vašem Putu

U teaseru koji je također nagovijestio filmski povratak u Kraljevstvo Gljiva, Nintendo je otkrio da će HD verzija Paper Mario: The Thousand-Year Door zasijati na ekranima 23. maja 2024. godine, dok je Luigi’s Mansion 2 HD postavljen da uslijedi uskoro, slijećući 27. juna 2024. Ovi remasteri su nostalgični poklon klasičnim favoritima, obećavajući poboljšana iskustva za nove i povratne igrače.

Nastavak Filma Super Mario Bros. Postavlja Pogled na 2026.

Avanture u Kraljevstvu Gljiva će se nastaviti izvan igraćih konzola s najavom The Super Mario Bros. Movie 2, zakazanom za izlazak 3. aprila 2026. godine. Chris Meledandri iz Illuminationa podijelio je uzbuđenje, hvaleći predanost režisera Aarona Horvatha i Michaela Jelenica, zajedno s talentovanim timom u Illumination Studios Paris. Njihova posvećenost oživljavanju novih okruženja dok čuvaju magiju Kraljevstva Gljiva sugerira da će ovaj nastavak biti pažljivo izrađen omaž Mario univerzumu.

Dan Radosti za Fanove Maria Širom Svijeta

Današnje najave su probudile radost među Mario entuzijastima svugdje. Dok se pridružujemo proslavama, šaljući čestitke kreatorima, Nintendu i samom Mariju, gdje god bio, anticipacija za ove izlaske raste. Nadolazeće godine obećavaju divan povratak voljenim svjetovima, ispunjeni šarmom i avanturom koje fanovi obožavaju.

Jeste li i vi uzbuđeni kao i mi zbog ponovnog koraka u Kraljevstvo Gljiva kroz ove nadolazeće izlaske? Podijelite s nama vaše misli i što najviše iščekujete!

Vrh stranice