Home » Serije/filmovi » Jami Gertz: Iznenađujuća Priča o Najbogatijoj Glumici na Svijetu

Jami Gertz: Iznenađujuća Priča o Najbogatijoj Glumici na Svijetu

Jami Gertz, najbogatija glumica, stoji ispred logotipa NBA tima Atlanta Hawks, simbolizirajući spoj njezine glumačke i poslovne karijere.

Jami Gertz: Tajna Najbogatije Glumice na Svijetu

Najbogatija glumica na svijetu posjeduje impresivnih 3 milijarde dolara, ali mnogi nisu ni svjesni tko je ona. Kada se razmišlja o najbogatijim glumicama, često nam na pamet padaju imena poput Julije Roberts, Sandre Bullock, Angeline Jolie ili Jennifer Aniston. Međutim, vrlo je vjerojatno da niste čuli za Jami Gertz, koja nosi titulu najbogatije glumice na svijetu s neto vrijednošću od 3.2 milijarde dolara.

Ko je Jami Gertz?

Jami Gertz je američka glumica čija se karijera proteže od početka 80-ih. Rođena 1965. godine, Gertz je započela svoju filmsku karijeru ulogom u filmu “Endless Love” iz 1981. godine. Tijekom godina pojavila se u brojnim zapaženim filmovima, uključujući “The Lost Boys”, “Twister”, “The Crossroads”, “Less Than Zero”, “Quicksilver” i “Sixteen Candles”.

Osim impresivne filmske karijere, Gertz je također poznata po svojim ulogama u televizijskim serijama kao što su “Seinfeld”, “The Neighbours”, “Modern Family” i “This is Us”. Nedavno se pojavila u filmu “I Want You Back” iz 2022. godine, ali u posljednje vrijeme rjeđe se pojavljuje na ekranima.

Izvor Bogatstva

Iako je Jami Gertz stekla znatan dio svog bogatstva kroz glumačku karijeru, većinu svog imetka nije zaradila isključivo glumeći. Gertz je udana za milijardera i investitora Tonyja Resslera, s kojim je suvlasnica NBA momčadi Atlanta Hawks. Par ima četvero djece i zanimljiva je činjenica da je, kada su se vjenčali 1980-ih, Jami bila ta koja je prehranjivala obitelj zbog propasti suprugove firme. Međutim, Ressler se kasnije financijski oporavio i zaradio milijarde dolara.

Službeno Najbogatija Glumica

Iako je Jami Gertz trenutno najbogatija živuća glumica, službeno najbogatija glumica svih vremena bila je holivudska zvijezda Dina Merrill, čije je bogatstvo bilo procijenjeno na 5 milijardi dolara. Merrill je preminula 2017. godine, čime je Gertz preuzela naslov najbogatije glumice koja je još uvijek živa.

Jami Gertz svojim impresivnim financijskim i profesionalnim dostignućima definitivno zaslužuje više medijske pozornosti. Njezin životni put pokazuje kako je moguće uspješno kombinirati karijere u zabavi i poslovnom svijetu, ostvarujući izuzetan

Vrh stranice